SCHEILING AUTÓJAVÍTÓ BT.

Néhány szó

Autójavító műhelyemet 1980-ban alapítottam Kőbányán - Budapest, 10. kerület - Pilisi utca 10. szám alatt az Opel Wallis szerviz szomszédságában. 1992-ben vállalkozásomat SCHEILING AUTÓJAVÍTÓ Betéti Társaságra alakítottam. Még ebben az évben benzines Környezetvédelmi Igazolólap (zöldkártya) kiállítására is szereztem feljogosítást, amit 2007-ben a diesel gépkocsikra is megszereztem. Bár a fent említett zöldkártya intézménye már a múlté, viszont a szintén ez év novemberében elindított gépkocsi műszaki vizsgáztatást a mai napig végezzük, a kezdeti precizitással.

Vállalkozásomat két fiammal vezetem közösen, emellett még további két autószerelő munkatársat is foglalkoztatok. Az autójavító műhely alkalmazottai több évtizedes autószerelői gyakorlattal állnak ügyfeleink rendelkezésére. Autójavító szervizünk a Budapest 10. kerület környezetén kívűl, az összes fővárosi kerület gépjármű parkjának vizsgáztatását, környezetvédelmi vizsgálatát, szervizelését, javítását, karbantartását tűzte ki célul.

Scheiling Autójavító Bt.

1106 Budapest, Pilisi utca 10.

SCHEILING AUTÓJAVÍTÓ BT.

Csapatunk

Scheiling műhely

Kérdezzen tőlünk és igyekszünk kielégítő válaszokat adni!

Az érdekesebb, többször előforduló kérdéseket megosszuk a többi olvasóval is! Kérdéseikre nem mindig tudunk azonnal válaszolni, de minden kérdés megválaszolásra kerül. Türelmüket kérjük!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot
Copyright © 2023 Scheiling Autójavító Bt. Design by Equionia
Scroll to top